Політика конфіденційності та захисту персональних даних



Ми, юридична компанія «АСА» розуміємо всю важливість Вашої конфіденційної інформації, а тому забезпечуємо максимальну прозорість збору, використання, оброблення, розголошення, передачі та зберігання Вашої інформації.

Уважно ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних, щоб знати, які відомості ми збираємо, в яких цілях їх використовуємо і як Ви можете їх змінювати, експортувати або видаляти.

Використовуючи сайт, Ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, та даєте свою згоду на обробку отриманої інформації, включаючи збір, зберігання, використання, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, залишених при використанні засобів автоматизації, формування бази даних, складання статистичної звітності, а також на отримання інформації про проведені дослідження і інших пропозицій компанії «АСА» і уповноважених осіб.

Ви підтверджуєте, що даєте згоду на отримання рекламних SMS-повідомлень і електронних листів, до відкликання такої згоди. Ви надаєте свою згоду, що компанія «АСА» і уповноважені особи мають право взаємодіяти з Вами шляхом здійснення прямих контактів за допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта, мережа Інтернет і ін.

Ви має право в будь-який час відкликати свою згоду, шляхом подання відповідного письмового безвідкличного повідомлення, скориставшись контактними даними, розміщеними на сайті.

Ми здійснюємо збір та зберігання тільки тієї персональної інформації, яку Ви надаєте нам добровільно або в разі, коли така інформація потрібна для надання (поліпшення) наших послуг, а також - інформацію, яка автоматично зберігається, коли ви користуєтеся сайтом.

Така інформація може включати, зокрема, прізвище, ім'я, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти; автоматично зібрані дані (cookies, IP адреса, User-agent).

Автоматизований збір персональних даних: ми можемо збирати і отримувати додаткові дані та інформацію про Вас. Наприклад, автоматизований збір деяких даних і застосування технології «cookies» сприяє поліпшенню функціональних характеристик сайту і розробці максимально зручних в користуванні сервісів сайту, допомагає нам оцінювати проведення рекламних і маркетингових кампаній, а також пропонує інформацію, яка може бути для Вас найбільш цікавою і корисною. Файли «cookies» - невеликі текстові файли, які можуть бути збережені на Вашому комп'ютері (або іншому обладнанні) при першому відвідуванні сайту і дозволяють розпізнати ваш комп'ютер при повторному відвідуванні. Якщо ви не хочете передавати «cookies» на сторонній сервер, то для цього необхідно просто перейти в налаштування свого браузера і блокувати дані файли, встановивши прапорець у відповідному віконці, також в налаштуваннях можна задати параметри так, щоб система кожен раз повідомляла про їх відправку.

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення якісних послуг, у тому числі, але не виключно, щоб: забезпечувати належний зворотній зв'язок (включаючи напрямок повідомлень, запитів, обробка заявок); надавати Вам юридичні та інші послуги, про які Ви запитуєте; для вдосконалення веб-сайту, включаючи аудит та моніторинг його використання; для здійснення пропозицій надання наших послуг, включаючи надсилання юридичних новин, публікацій та детальну інформацію про зустрічі, заходи; оцінювати якість наших юридичних послуг та ефективність наших заходів, рекламних кампаній та публікацій, для підбору персоналу.

Метод і місце обробки персональних даних: обробка даних здійснюється з використанням комп'ютерів і (або) засобів з підтримкою інформаційних технологій відповідно до організаційних процедур та мети використання персональних даних. У деяких випадках персональні дані можуть бути доступні, крім власника сайту і адміністрації сайту, певним категоріям відповідальних осіб, пов'язаних із забезпеченням функціонування сайту (адміністрація, відділ продажів, відділ маркетингу, юридичний відділ, системні адміністратори), або стороннім організаціям (таким як незалежні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу, компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв'язку), яким власник сайту доручає, при необхідності, виконувати функції обробки даних.

Термін зберігання персональних даних: персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Права суб'єкта персональних даних: ми нагадуємо Вам про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI. Суб'єкт персональних даних має право:

- знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

- на доступ до своїх персональних даних;

- отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

- звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

- вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

- відкликати згоду на обробку персональних даних;

- знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

- на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Внесення змін до чинних правил: адміністрація сайту має право в будь-який час вносити зміни в ці Правила, розмістивши на цій сторінці повідомлення для користувачів. Рекомендується час від часу перевіряти цю сторінку і дату внесення останніх змін, зазначену в нижній частині сторінки.

Дана Політика відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, вимогам законодавства більшості країн СНД і містить відомості про реалізовані власником сайту вимоги до обробки і захисту персональних даних.

Політика щодо авторських прав і товарних знаків: адміністрація поважає права інтелектуальної власності своїх користувачів, учасників та третіх сторін. Того ж ми очікуємо від користувачів сайту.

Матеріали, опубліковані на сайті, призначені для особистого некомерційного використання. Всі матеріали, опубліковані на сайті, включаючи, але не обмежуючись: статі, інформація, тексти, зображення, фотографії, аудіо- та відео, дизайн, графіка, логотипи, емблеми, імена, назви товарів і компаній, а також все програмне забезпечення сайту і інші файли, їх набір і структура (далі - «матеріали» або «контент») захищені авторським правом і перебувають у володінні або під контролем власника сайту або адміністрації сайту.

Забороняються зміна, копіювання, поширення, уявлення, відтворення, публікація, завантаження, показ, розміщення, передача або продаж контенту сайту в будь-якій формі або будь-якими засобами, будь то повністю або частково, без нашої попередньої письмової згоди. Вищевикладене не відноситься до Ваших власних матеріалів, правомірно опублікованих на сайті. Крім того, забороняється копіювання цифрового контента в інші програми без попереднього письмового узгодження з адміністрацією.

Відмова від гарантій: користувач приймає на себе весь ризик використання сайту. власник сайту або адміністрація не гарантують відсутність помилок або безперервного функціонування сайту.

Матеріали сайту надаються за принципом «як є», без надання будь-яких гарантій, прямих або непрямих, включаючи гарантію придатності для будь-яких конкретних цілей. При цьому не виключаються гарантії, що випливають із закону або не можуть бути виключені, обмежені або змінені в силу законодавства, що застосовується до вищезгаданих стандартних умов.

Обмеження відповідальності: Ні за яких умов власник сайту і адміністрація не несуть відповідальності за будь-які збитки, включаючи без обмеження прямі і непрямі збитки або збитки, викликані наслідками використання сайту, а також збитки від виплати штрафів, що виникли у зв'язку з використанням або неможливістю використання сайту.

Користувач визнає, що власник сайту і адміністрація не несуть відповідальності за образливу, непристойну або протизаконну поведінку інших користувачів або третіх осіб, і приймає на себе всі ризики, які можуть виникнути з перерахованого вище.

Контактні дані: Товариство з обмеженою відповідальністю «КФК «АСА», код ЄДРПОУ 39164587, фактичне місцезнаходження: 01054, м. Київ, вул. Леонтовича, 9, корп.1, оф.301, тел.: 380 44 232-12-02, електронна пошта: info@asalfg.com.